Fabryka Czekolady

 

 

 

 

Izabela Berendt wraz ze swoim zespołem, z pasją tworzy czekoladowe smakołyki. Jej przygoda z cukiernictwem zaczęła się gdy była dzieckiem. Rodzice Izabeli są z zawodu cukiernikami i już 50 lat prowadzą własną Cukiernie w Debrznie. Podpatrywała pracę swojego taty w zakładzie, a potem zaczęła mu pomagać. Po studiach na dobre zaczęła pracę w cukierni Angelika. Pragnie spełnić swoje marzenie i oferować ręcznie robione produkty na światowym poziomie z najlepszych naturalnych składników.

Czekolada produkowana jest ze 100% identyfikowanych ziaren kakaowych pochodzących z różnych upraw. Czekoladowa Angelika to produkcja rzemieślnicza wszystkie produkty produkowane są ręcznie i w niewielkich ilościach. To połączenie lokalnych składników z egzotycznymi, aby zaskakiwać coraz lepszymi produktami i smakami każdego dnia.